به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، حجتالاسلام محمد طباطبايي امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شهرکرد اظهار داشت: از ابتداي سالجاري تاکنون افزون بر 15 هزار متر مربع عمليات عمراني در بقاع متبرکه استان چهارمحال و بختياري صورت گرفت.
وي با اشاره به صرف 27 ميليارد ريال اعتبار در راستاي اجرايي شدن اين طرح افزود: با توجه به قرار گرفتن بيشتر امامزادگان استان در مناطق سياحتي، مسئولان فرهنگي، برنامه ريز و گردشگري استان ميتوانند با اجراي طرحهاي مناسب فرهنگي و تفريحي در اين مکانهاي مقدس براي ارتقا فرهنگ جامعه گامي اساسي بردارند.
طباطبايي در ادامه با بيان اينکه امامزادهها و بقاع متبرکه پايگاه فرهنگي هستند اضافه کرد: اجراي برنامههاي فرهنگي هدفمند و تاثيرگذار و مناسب با شرايط روز جامع و جوانان در اين اماکن، سلامت فکر و روح و فرهنگ افراد جامعه را تحت تاثير بسيار قرار خواهد داد.
مديرکل اوقاف و امور خيريه چهارمحال و بختياري با اشاره به نقش تأثيرگذار امامزادهها در تعالي و ارتقاي اخلاق اسلامي و انساني و آرامش بخشي اجتماعي ادامه داد: هر جا امامزادهاي وجود دارد، مردم آنجا از معنويت و اعتقاد و آرامش رواني بيشتري برخوردارند.
وي به عدم بکارگيري و استفاده از کارکرد آموزشي بقاع اشاره و خاطرنشان کرد: بقاع متبرکه با ظرفيتهاي مکاني بسيار ممتاز بهترين مکان براي آموزشهاي قرآن و عترت و ترويج آموزههاي ديني و اسلامي هستند.
طباطبايي در ادامه همچنين با اشاره به اين نکته که نيات موقوفات جديد نيازمند بازنگري واقفين و توجه به نيازهاي روز و حال جامعه است گفت: نمونه ديگري از مصارف که در بين موقوفات سالهاي اخير مشاهده ميشود براي مساجد، بيمارستانها، تهيه پوشاک، ايجاد دارالايتام، کمک به ايتام، پرورشگاه، کمک به دانشجويان، اطفال بيبضاعت، کمک نقدي به افراد، احداث ساختمان براي افراد بيبضاعت، جهيزيه عروس، بيماران سرطاني، احداث کتابخانه و غيره است
وي اظهار داشت: تصوري اشتباهي که در ذهن اکثر ما نقش بسته، اين است که فکر ميکنيم وقف کردن تنها از دست ثروتمندان برميآيد و ما دارايي آنچناني نداريم، نميتوانيم واقف باشيم، اما بهتر است بدانيم که موقوفات حتماً نبايد ساختمان و زمين و چيزهايي از اين قبيل که از عهده امثال ما خارج است باشد؛ بلکه با درآمد و حقوقي اندک به بزرگان دين ميشود اقتدا کرد و مانند آنها به خيل واقفان پيوست.
(منبع:فارس)